sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Pitkästä aikaa jälkeä

Viikonloppuna tein Viimalle lyhyen jälkitreenin. Alustana oli varvikkoinen kangasmetsän, sää tyynehkö ja puolipilvinen. Väistelin paria risukkoa, ja samalla jäljelle tuli tehtyä pari terävää kulmaa. Nameja oli tasaisesti, mutta ei joka askeleella. Yhden suoran tein lähes namitta ihan testin vuoksi.

Viima oli tosi pätevä! Ei kaahottanut, poimi namit, tutki kulmat, ja jos meni ohi korjasi itse nopeasti. Ainoa huonompi kohta oli se namiton suora, siinä lähti taas ryysimään. Tarkensi kyllä taas hyvin kun nameja alkoi löytymään.

Oikeaan suuntaan ollaan menossa, mutta nyt pitää alkaa etsiä namien määrälle sopivaa suhdetta. Ja saada lisää jälkiä ajettua. 

Tokoiltukin on. Työn alla on ainakin seuraamisen täyskäännös, nouto ja luoksetulon stoppi. Lisäksi paikallamakuuta on nyt tehty vähän useammin, sitä kannattaisi nyt jatkaa, kun on hyviä pohjia saatu. Ja tietysti pitäisi hiljalleen miettiä, minä vuonna aikoo mennä kokeisiin, ja alkaa yhdistelemään osia kokeenomaisiksi ja ottaa mukaan palkattomuutta. Jos ei muuten niin siksi, että paremmin näkisi missä mennään tällä hetkellä. Oma tuntemus on, että ei ehkä vielä tänä vuonna kokeita, mutta toisaalta olisi oman kokemuksen kartuttamiseksi hyvä olla lykkäämättä kokeita liian pitkälle.

Ensin kuitenkin vielä vähän treenataan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti