tiistai 17. kesäkuuta 2014

1-vuotias

Aika rientää, Viima täytti jo vuoden. Kovin isona ja aikuismaisena en tuota vielä osaa pitää, mutta onhan se tietynlainen etappi. Nyt voisi jo virallisia kuviakin ruveta harkitsemaan. Veljet Ruotsissa olivat jo kuvissa käyneet, hyvin tuloksin.

Treenipuolella meillä on juuri nyt vähän hiljaisempaa. TOKO-ryhmä loppui, joten omatoimisesti edetään. Tavallaan on itselläni aika tarkkakin mielikuva, mitä pitäisi työstää, mutta itsekseen tehdessä tahtoo välillä se ryhtyminen olla vaikeaa. Ja toisaalta ajoissa lopettaminen. Viimahan on koira joka tekee ja tekee, mutta kyllä sekin hyötyisi pienemmistä ja tehokkaammista treeneistä.

Selkeä teema meillä on nyt monessakin liikkeessä keston pidentäminen. Paikkamakuu ja seuruu ovat ainakin tällä listalla. Samoin jäävien liikkeiden paikallaolovaiheet. Keston jälkeen ja ohella myös häiriöitä voisi jo treeneihin tuoda. Ja kolmantena teemana sitten palkattomuutta. Eli tavallaan leikkikoulu on tietyissä asioissa nyt ohi, ja aletaan jo opittiin asioihin tuoda haastetta mukaan. Toki uusia juttujakin opetellaan, mutta samalla yritän syventää näiden tutuimpien asioiden osaamista.

Näistä kolmesta palkattomuuden treenaus on mulle vierainta. Olen nyt ihan yrittänyt perusjuttuja tehdä esim. Viiden kerran sarjoissa niin, että välillä palkkaan namilla ja kehuilla, välillä vain kehuilla. Loppuun olen sitten varannut vähän isomman jutun. Ihan hyvin Viiman asenne on kestänyt, joten tällä asialla voisi pelata jo vähän enemmänkin.

Jälkihommiakin on tehty, tosin aika vähän. Olen nyt jättänyt namit jäljellä lähes kokonaan pois ja siirtynyt välirasioihin ja loppupalkkaan. Toimii ainakin vielä toistaiseksi. Muurahaisongelman kannalta tämä on ollut hyvä ratkaisu. Rasian päälle olen laittanut kepin, ja vähän ottanut erikseen keppi-ilmaisua. Olen yrittänyt löytää Viimalle ominta tapaa keppien ilmaisuun, ja todennut, että se ei ole maahanmenoa. Tällä hetkellä Viima poimii esineet mieluiten suuhun, mikä on ihan toimiva juttu sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti