lauantai 1. marraskuuta 2014

Fyssari ja agilityä

Viima ja Kassu kävivät nyt kontrollikäynnillä fyssarilla, ja molemmat olivat menneet hyvään suuntaan. Viimalla nyt ei paljoa kireyksiä ole ollutkaan, mutta nukava silti kuulla, että koira ei ole jumiutunut, vaikka aktiivisesti nyt onkin treenattu.
Kontaktit on menneet kaikki eteenpäin, tosin keinu on vielä välillä aika villi. Ohjauksiin Viima tulee mukavasti, mutta niistoista ja vastaavista pitäisi päästä aiemmin liikkeelle. Muuten ei ehdi minnekään. Onneksi Saijalla on aina jokin kikka kakkonen meille ei niin ehtiville tapauksille. Yllättävän usein nykyän tulee päästyä rataa aika pitkälle oman vartin puitteissa.  Vaikkei se mikään itseisarvo toki ole, niin jollain lailla ehkä kertoo siitä että eteenpäin mennään.
Toko on ollut nyt taka-alalla, mutta sen verran olen ryhdistäytynyt, että ollaan käyty jonkin verran paikoissa tekemässä jotain pientä. Viima vastaa hyvin virittelysanoihin ja keskittyy tekemisiin,  muta kieltämättä on vähän yllättänyt miten paljon epävarmuutta tulee liikkeisiin kun ollaan uudessa paikassa.  Hankalin on ollut liikkeestä seisominen, siinä Viima joko ei pysähdy lainkaan, ottaa ylimääräisiä askelia tai meneekin jonkin ajan päästä istumaan. Mutta nyt tiedetään mitä treenata. Pitää vain kotitreeniinkin nyt keksiä lisää haastetta, niin saadaan liike kokonaisuudessaan paremmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti