keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Harha-askelia

Ei olisi vuosi sitten uskonut, että agilityn vapaatreenivuorolla tulee treenattua tokoa. Tällainen harhautuminen pääsi kuitenkin tiistaina käymään.  Tein n. puolentoista minuutin paikkiksen etupalkalla. Tosi hyvä ja rauhallinen,  vaikka naapurikentällä koirat haukkui ja vinkui. Sitten otin lähes kokonaisuudessaan jäävät,  vapautus ennen viereen paluuta pienen odottelun jälkeen. Lopuksi höntsättiin kapulan pitoa. Viima teki hyvin hommia eikä vilkuillut aksaesteitä, joten kaipa sekin on tokoilusta innostunut.

Tehtiin me aksaakin, ja siinä Vimsille sattui työtapaturma, kun Viima putosi puomin suoralta osalta yllättäen.  Eipä ole tällaista ennen sattunut. Olin itse varmaan asiasta enemmän järkyttynyt kuin koira. Viima vaikuttaa selvinneen naarmuilla, eikä arkonut puomia tapahtuneen jälkeen eikä eilen Lägin hallilla. Saisi minusta päinvastoin olla vähän varovaisempi.

Muutenkin Viimalla on vauhti päällä. Eilen Jounin kanssa katsottiin illan treenivideoita ja aika vallatonta se olikin. Nyt sitten aletaan vahvistamaan ohjauksiin tuloa. Lelu käteen ja pieniä pätkiä. Olen nautiskellut vauhdin huumasta, mutta sillä on ollut hintansa, joten nyt tarvitaan pientä kurinpalautusta ja paluuta perusasioihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti