torstai 14. heinäkuuta 2016

Kohti kokeita

Avoimen luokan kokeen jälkeen siirtyminen voi-luokkaan on ottanut yllättävän paljon aikaa. Välillä on motivaatio ollut myös hukassa. Jospa treenien kirjaamisella taas saataisiin ryhtiä tekemiseen. Tavoitteena on edelleen vuosi per luokka tahdissa pysyminen ja voittajan korkkaaminen vielä tänä vuonna.

Tänään treeneissä etsittiin vikalistaa kokeita silmällä pitäen. 

Luoksetuloissakin stoppi oli ok, mutta valmistavaan osuuteen pitää kiinnittää huomiota. Maahanmeno vaati kaksi käskyä, ja mielentila oli väärä. Rento aloitus siis treenilistalle ja napakat käskyyn reagoimiset myös alkuun. Myös stopin jälkeinen sivulletulo oli jähmeä. Kokeillaan pelkkää pysäytyksen jälkeisen osuuden treeniä. Vauhtipalkat ja muut jumituksen aiheet siis hetkeksi tauolle.

Tunnari meni hyvin. Kapulan palautuksia voisi ottaa kuureina, ote on vähän löysä.

L:ssä pitää kiinnittää huomiota omaan liikkeeseen. Reipas kävely ja tötsät pitää muistaa jättää vasemmalle. Olipa vaikeaa. Koira toimi kyllä hienosti.

Seuraamisessa sivuaskeleet ja peruutus ok. Tässäkin omaan vauhtiin pitää kiinnittää huomiota, liian nopea tempo aiheutti väittämistä. Sivuaskelissa jatkuva liike, jottei Viima ala ennakoimaan istumista.

Kivasti kuitenkin kaikki meni, nyt vain enemmän useamman liikkeen yhdistelmiä jotta saadaan kisanomaisia treenejä alle. Koepäiväkin kun on jo katsottu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti