sunnuntai 17. elokuuta 2014

Taukoa

Viima aloitti toisen juoksunsa, joten tokon ohjatut treenit olemme joutuneet jättämään väliin. Kotona on tehty kaikenlaista pientä. Etenkin olen nyt treenannut palkattomuutta. Tällä hetkellä olen jättänyt pääsääntöiseti vain yhden liikkeen palkitsematta, seuraavasta liikkeestä/liikkeen alusta tai joskus siirtymästä on sitten taas palkattu.

Liikkeestä seisomisen ja maahan menon erottelu on nyt Viimalla mielestäni hyvissä kantimissa, mutta seuraaminen ja paikkamakuu ovat edelleen meidän murheenkryynit. Ei liene sattumaa, että kyseessä on minusta tokon tylsimmät liikkeet. Etenkin seuruun käännökset ovat minusta liian pliisuja. Täyskäännökset sain jo hyäksi jossain vaiheessa, mutta nyt on takapään käyttö taas tullut jähmeäksi.
Paikallamakuussa Viima helposti nousee istumaan. Olen jopa miettinyt, pitäisikö harjoitella leuka maahan -asento, mutta toisaalta haluaisin nyt vain saada alon liikkeet kasaan. Kokeilen ainakin ensin ihan vain toistoilla ja hyvällä palkalla asian korjaamista.

Alon liikkeistä hyppy on myös edennyt. Haasteena on nyt saada Viima hyppäämään tarpeeksi pitkälle ilman targettia. Viima ennakoi hypyn jälkeistä käännöstä, ja tahtoo jäädä vähän turhan lähelle hyppyä seisomaan. Muutenhan se ei tässä haittaisi, mutta hyppykin tulee vähän hankalaksi, kun se tehdään jo samalla kääntyen, enkä haluaisi, että Viima kolhii itseään hyppyyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti